Hovedkontor:

Kildesvinget 8, 2750 Ballerup

Driftkontoret:

Frederikssundsvej 122D, 2700 Brønshøj Tlf. 38801700

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaprofil

Hos JSE Ejendomsservice ApS er vi bevidste omkring de menneskelige samt kvalitetsmæssige forpligtelser der er forbundet med vores rolle som udøver af service til boligselskaber, virksomheder og privatpersoner.

Virksomhedens bevidsthed, samt arbejdet med denne, har skabt en unik og værdifuld kultur i JSE Ejendomsservice ApS, som vi har valgt at samle under paraplytermen; kundens interesse – vores ansvar. En væsentlig forudsætning for at vi kan lykkes er et godt forhold til vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og det samfund vi driver vores virksomhed i.For at værne om dette forpligter hver enkelt af virksomhedens medarbejdere sig til sin rolle og sit ansvar i arbejdet med at nå virksomhedens og kundernes fælles mål.

En matrixorganisation

JSE Ejendomsservice ApS er bygget op som en matrixorganisation. Virksomhedens matrixorganisation betyder at når en given opgave indløber dannes et projektteam af projektlederen, som har ansvaret for projektet, samt personer fra de funktionsafdelinger der er nødvendige for at løse opgaven optimalt. Dette er den ideelle organisationsstruktur inden for ejendomsservicebranchen, da opgavers struktur samt koordinationsbehov kan variere fra opgave til opgave. På denne måde opnås en funktionel specialisering samt fokus på hvert enkelt projekt og derved minimeres spild af ressourcer på andet end projektets udførelse.

JSE Ejendomsservice

Frederikssundsvej 122D st. tv. 2700 Brønshøj​

Telefon: 38 80 17 00

Cvr: 32273130

E-mail: info@jse-ejds.dk